POČINJE 1. B VATERPOLO LIGA SRBIJE – Start na Novom Beogradu

U subotu 3. novembra, sa početkom u 19:45 na bazenu SRC 11.April, ekipa Singidunuma gostovaće ekipi Partizana Novi Beograd.

Protivnička ekipa sastavljena je od mladih nada poniklih u VK Partizan, sa dodatkom nekolicine iskusnih igrača poznatih ljubiteljima vatrpola u Srbiji, kao što su Aca Marković i Stefan Sajko, kapiten tima. Ekipu sa klupe predvodi iskusni stručnjak Aca Pavlović. Naši momci pokušaće večeras da pariraju, fizički odlično, spremnom protivniku.

“Iskustvo je na našoj strani. Sve osim pobede na startu sezone, smatraće se neuspehom. Pritisak je svakako na protivniku, i tu vidimo naše šanse. Ipak, rekao bih da je 50:50 procentualni izgled za pobedu.” – Izjavio je kapiten Singidunuma, Luka Šećerović za sajt kluba.

“Verujem u ove momke i u njihovu volju! Protivnik je spreman, naoštren, ali mladi igrači, znaju i da pregore u želji za dokazivanjem. Samo mirnom i staloženom igrom, iskustvom i koncentracijjom do poslednje sekunde, ostvarićemo pozitivan rezultat.” – Dodao je debitant na klupi prvog tima, Luka Radalj, njihov doskorasnji saborac iz bazena.

Vidimo se na Novom beogradu u suotu od 19:45!

Podeli na...