POBEDA NA PREMIJERI! SINGIDUNUM – BANJA LUKA 17-3

Sjajna igra naših prvotimaca dovela je do rutinske pobede nad ekipom iz Banja Luke. Singidunum je zaseo na vrh tabele sa namerom da tu i ostane. U našoj ekipi posebno se istakao kapiten Kalezic sa 4 pogotka. Ništa manje nije pokazao ni glavna zvezda tima, Milošević koji se 3 puta upisao u strelce. Od ostalih, treba pomenuti sjajne odbrambene partije Radanovića i Šćepanovića, kao i sigurnog Vasovića između stativa. Mladi Ražnatović pokazao je delić svog talenta lepim pogotkom iz igre, a zatim i hladnokrvnom realizacijom peterca, dok je iskusni Babić podigao, pomalo uspavane, tribine na noge neodbranjivim šutem sa distance.

Za dve nedelje očekuje nas novi susret. Na Taš dolazi TENT, što se na osnovu rezultata prvog kola može smatrati jednim od derbija 1. B. lige.

 

Singidunum – Banjaluka 17:3 (4:0, 4:0, 2:2, 7:1)

Bazen Tašmajdan

Sudije: Velkić i Avramović

Isključenja: Singidunum 5, Banjaluka 5

Peterci: Singidunum 1 (1), Banjaluka 1 (1),

SINGIDUNUM: Ković, Jovanović 1, Radojičić , Ražnatović 2, Babić 1, Milošević 3, Stefanović 1, Radanović 2, Šćepanović, Kalezić 4, Šećerović 2, Saito, Vasović, Radalj. Trener: Marko Cvetković.

BANjA LUKA: Milovanović, Avlijaš, Babić, Jolić, Poljak, Đukić, Kecman,Šobić, Maletić, Piljak, Tolimir, Vujković, Ubović, Šimanić. Trener: Grahovac.

Podeli na...