DRAŠOVIĆ NASTAVLJA KARIJERU U INOSTRANSTVU

Sada već bivši vaterpolista Partizana, Radomir Drašović, raskinuo je ugovor sa klubom sa Banjice.

Mladi 20-godišnji igrač bio je jedan od važnijih šrafova u igri crno-belih, ali je posle dve trofejne sezone u Partizanu odlučio da promeni klub. On je raskinuo ugovor sa šampionom Srbije, a još uvek ne zna gde će nastaviti karijeru. Kako kaže, njegova želja je da to budu Italija ili Mađarska, a za njega je interesovanje pokazao trećeplasirani italijanski tim, Sport Menadžment.

– Raskinuo sam ugovor sa Partizanom, a narednih dana odlučiću gde ću nastaviti karijeru. U suštini još sam mlad za odlazak u inostranstvo, da je bilo uslova ne bih ni razmišljao o odlasku. Dvoumio sam se i prošlog leta, ali ovog sam prelomio– kaže Drašović za Novosti.

Iz Partizana je pre Drašovića otišao i kapiten, Nikola Jakšić, a sigurno je da će biti još odlazaka.

– Svi znate kako je u Partizanu. Već je otišao kapiten Nikola Jakšić, videćemo ko će se još otisnuti. Znam da rano odlazim preko granice, ali moram, jer želim da u ekipi imam starije, zrelije igrače. Važno mi je da igram malo jače utakmice, da sazrevam na pravi način. Nije bilo lako, ali ovo je manje loš potez za mene – ističe mladi golgeter.

Radomir Drašović

(Foto: Branislav Stojanović)

Drašović je prošle godine debitovao za seniorsku reprezentaciju, a sada se nalazi na pripremama koje vodi selektor Dejan Savić.

– Mi mlađi smo počeli da radimo nedelju dana ranije. Vežbamo punom parom, na nama je da radimo, da pratimo njihov tempo, ritam, da se namećemo i da budemo više posvećeni od starijih reprezentativaca. Koncetrisani smo, predani treninzima. Motiva ima napretek, možda čak i previše – naglašava Drašović.

Italijanski mediji odavno vide Drašovića u kapici Sport Menadžmenta iz Verone.

– Videćemo, u kontaktu smo. Prioritet mi je da igram u Italiji ili Mađarskoj. Važno je da novi klub igra u Evropi, kako bih igrao velike mečeve. Gledam u tom pravcu– zaključio je Drašović.

IZVOR: vaterpolovesti.com

Share-uj post prijateljima